Kitchen. Where creation begins

Bestel

De keuken is het hart van uw huis, en keukenaccessoires zijn de hulp om orde te scheppen in deze ruimte, waar iedereen wil zijn en tijd doorbrengen als een gezin.

Gemak, functionaliteit, design en organisatie zijn de doelen die iedereen in zijn keuken wil. Daarom oriënteren wij bij Emuca onze producten op deze voorwaarden, zodat u kunt genieten van een elegante en georganiseerde keuken.

Wij helpen u uw keuken te organiseren met accessoires voor het interieur van kasten en laden, zoals bestekbakken, afvalemmers, afdruiprekken, handdoekrekken, matten, hevelspaarhouders, kruidenrekjes, hoekrekken, flessenrekken of bekerhouders.

Wij willen orde in het leven

Met opbergoplossingen, slimme armaturen en efficiënte verlichting kunnen we genieten van een praktische en functionele keuken waar je graag in zit.

Omdat we orde in het leven willen, hebben we aantrekkelijk meubilair met hoge prestaties nodig om ons te helpen in ons dagelijks leven.  Emuca keukenaccessoires helpen u uw keukengerei perfect georganiseerd en binnen handbereik te houden.

Ontdek onze uitgebreide reeks keukenaccessoires die ontworpen zijn om uw keuken aan uw wensen aan te passen en hem gemakkelijk georganiseerd te houden.

Lijsten, agenda’s, plannen

Wij hebben het allemaal uitgedokterd, wij hebben alle soorten keukenoplossingen aangepast aan uw behoeften en budget.

Bij Emuca vindt u de accessoires voor uw ideale keuken tegen de beste prijs met betaalbare oplossingen.

Bovendien hebben wij een groot aantal mogelijkheden om uw keuken te organiseren en in te delen, met aanpasbare accessoires die zeer gemakkelijk te monteren zijn.

Maar er gebeurt iets grappigs, dat hoe meer orde we erin brengen, hoe smeriger het wordt

Verwachtingen, liefde, toekomst

Het leven is gemakkelijker als alles op zijn plaats staat en u de beschikbare ruimte goed kunt benutten. Wij bieden praktische oplossingen die uw dagelijks werk in de keuken zullen vergemakkelijken.

Het veranderen of renoveren van uw keuken is heel eenvoudig met deze keukenaccessoires, u hoeft alleen maar te beslissen hoe uw ideale keuken eruit ziet. Bij Emuca staan wij tot uw beschikking om u te helpen bij het plannen van uw keukenmeubilair.

Om te kunnen koken als een grote chef moet u eerst een oplossing vinden met de grootte, de opslagcapaciteit en de accessoires die het best bij u passen.

Wie ruimt dat allemaal op?

Om al uw keukengerei te organiseren en op te bergen, helpen wij u in Emuca met een grote verscheidenheid aan keukenaccessoires en meubelbeslag.

U kunt uw keuken met stijl ontwerpen, wij helpen u met keukenaccessoires, zodat uw op maat gemaakte meubelproject aan uw behoeften voldoet.

Het renoveren en opknappen van de keuken met stijl is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze keukenaccessoires zijn zeer eenvoudig te monteren, het moeilijkste zal zijn om een keuze te maken uit het ruime assortiment accessoires en organisers.

Er zijn een paar dingen die we kunnen bestellen, en als we dat doen, krijgen we het leven aan de gang

Uw keukenkasten kunnen allerlei uittrekbare organisers bevatten om schoonmaakgerei op te bergen, organisers om potdeksels op te bergen of verschillende accessoires om alles in de lades te houden.

U kunt gesloten kasten combineren om keukengerei te verbergen en open schappen om uw spullen elegant uit te stallen. Met de Zero metalen structuur houdt u uw meest gebruikte voorwerpen binnen handbereik en in het zicht.

Bij Emuca vindt u oplossingen om uw keukens op orde te brengen

Zelfs de kleinste details zijn belangrijk bij het ontwerpen van uw keuken, omdat ze een groot verschil kunnen maken.

Die plaats waar het meest «onbestelbare» gebeurt, dat is het leven.

Download onze keukencatalogus

Ontdek alle accessoires voor uw keuken:

Keukenaccessoires

Gemak, functionaliteit, design en organisatie zijn de doelstellingen van Emuca’s keukenaccessoires.

Contactformulier


Emuca S.A.
Polígono Industrial El Oliveral c/H, 4
46394 Riba-Roja del Túria (Valencia)
CIF: A-46154704
(+39) 04 98 70 28 00