Meubelgrepen

Bij Emuca hebben we de beste handgrepen voor trendy meubelen op de markt, met een vintage of modern design, in staat om unieke omgevingen te creëren in keukenmeubelen, badkamer of elke andere kamer in huis.

Modern of vintage

Wilt u unieke meubels ontwerpen die uw persoonlijkheid weerspiegelen? In dat geval zal de keuze van kleine details, zoals handgrepen van meubelen, u helpen de ruimte te bereiken die u zoekt. Neem contact met ons op!

Moderne handgrepen

Moderne handgrepen vallen op door hun veelzijdigheid, dankzij hun neutrale uiterlijk dat goed te combineren is met andere stijlen, waarbij ze de aandacht kunnen trekken of onopgemerkt blijven. Het zijn meestal langwerpige modellen met duidelijke rechte lijnen, die een sfeer opwekken met een onmiskenbare stijl.

Ze worden gekenmerkt door uniforme ontwerpen, waarbij gestreefd wordt naar een ongerept uiterlijk met heldere details en asymmetrische vormen. Ze vallen op door een duidelijke voorkeur voor donkere afwerkingen, met combinaties van twee soorten handgrepen, één model aan de bovenkant en één aan de onderkant van de kasten.

Vintage handvatten

Vintage handgrepen zijn de ideale keuze voor meubelen in rustieke, klassieke of koloniale stijl. Ze worden gekenmerkt door hun verouderde stijl, maar kunnen worden gecombineerd met de huidige moderne trends. Modellen met een gouden, titanium of zwarte afwerking zijn de beste optie omdat zij de inrichting van meer gesofisticeerde en luxueuze ruimten mogelijk maken.

Het contrast tussen deze vintage handgrepen en de houten of zwarte lade- en kastfronten is zeer elegant. Door andere elementen van hetzelfde materiaal toe te voegen, zoals kranen of lampen, kan een evenwichtige inrichting worden gecreëerd met een zeer opvallend middelpunt.

Reproducir vídeo

Wij bieden u een ruime keuze aan meubelgrepen:

Contactformulier

Emuca S.A.
Polígono Industrial El Oliveral c/H, 4
46394 Riba-Roja del Túria (Valencia)
(+39) 04 98 70 28 00